Przejdź do treści

Alchemia i Amory w Kuchni 2015

    DSC01304Przedstawiamy harmonogram obchodów dnia św. Walentego w Grubnie. 

    9.00 – przywitanie przybyłych gości przez dyrektora szkoły mgr inż. Jana Wenta i przedstawicieli współorganizatorów.

    9.30 – rozpoczęcie konkursu „Alchemia i Amory w Kuchni 2015”

    Następnie od godziny 10.00 rozpoczynamy pokazy i prezentacje zakładów pracy współpracujących ze szkołą.

    10.00 – „Ruchanki z fiutem” tradycyjny deser walentynkowy Koła Gospodyń Wiejskich w Jeżewo.
    10.15 – Pokaz kulinarny uczniów Zespołu Szkół CKP w Grubnie.

    10.45 – „Pychotka” /prezentacja produktu/.

    11.00 – Bonduelle – moda na warzywa.

    11.15 Tomasz Welter – Vistula *** Hotel – nowe trendy w sztuce kulinarnej – aranżacje z kwiatów jadalnych.
    12.00 pokaz barmański uczniów technikum hotelarskiego z Grubna
    12.15 – Debic – nowoczesne desery – sposoby podawania.
    12.30 – Niewieścin – tradycyjne wędliny, sposoby technologii wędliniarstwa
    13:00 – Ambasador marki Bonduelle pan Tomasz Welter przedstawi nowoczesne zastosowania warzyw w gastronomii.DSC01198DSC01222

     

     

    trendy

    Dostępność