Zamawiający – Zespół Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego w Grubnie, zaprasza do złożenia oferty dla zamówienia publicznego o wartości do 30 000 euro, zgodnie z art. 4 pkt 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. T.j. Dz. U. z 2019 r. poz. 1843; zm.: Dz. U. z 2020 r. poz. 1086.)
1. Nazwa zadania: zakup artykułów spożywczych
Formularz ofertowy – art. spożywcze
Zapytanie ofertowe – art. spożywcze
2. Nazwa zadania: zakup mięs i wędlin
formularz oferty – mięsa i wędliny
Zapytanie ofertowe – mięsa i wędliny
3. Nazwa zadania: zakup mrożonek
4. Nazwa zadania: zakup pieczywa
5. Nazwa zadania: zakup warzyw i owoców
formularz oferty – owoce i warzywa
zapytanie ofertowe – owoce i wrarzywa
6. Termin realizacji zamówienia : 01.2021 – 31.03.2021
7. Kryteria oceny ofert:
KRYTERIUM | WAGA | |
1. | Cena brutto | 100 pkt |
- Wartość punktowa ceny brutto wyliczona ze wzoru:
Wartość punktowa = ( c_min : cb ) x 100
C_min- cena minimalna ze wszystkich ofert
Cb-cena oferowana przez konkretnego Wykonawcę
Łącznie – 100 %
Oferta, która uzyska największą ilość punktów zostanie uznana za najkorzystniejszą, pozostałe oferty zostaną sklasyfikowane zgodnie z ilością uzyskanych punktów. Realizacja zamówienia zostanie powierzona Wykonawcy, którego oferta uzyskała najwyższą ilość punktów.
8. Inne istotne warunki zamówienia:
– dostawa najpóźniej w ciągu 48 godzin od chwili zamówienia,
– termin płatności nie dłuższy niż 14 dni
9. Miejsce oraz termin złożenia ofert:
Ofertę należy złożyć do dnia 26.11.2020r. godz.12.00 w siedzibie Zamawiającego –Zespół Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego im. Ignacego Łyskowskiego w Grubnie, Grubno 56 86-212 Stolno, pokój nr 2 (sekretariat)
10. Sposób przygotowania oferty:
- ofertę należy sporządzić na druku „Formularz ofertowy” (załącznik nr 4 do regulaminu); Formularz należy pobrać ze strony powyżej
Uwaga. Dokument należy wypełnić na komputerze i wydrukować.
- oferta otrzymana przez Zamawiającego po terminie składania ofert zostanie zwrócona Wykonawcy bez otwierania;
- ofertę sporządzić należy w języku polskim, w formie pisemnej;
- cena brutto winna zawierać wszystkie koszty i składniki do wykonania zamówienia;
- oferta winna być podpisana przez osobę upoważnioną;
- ofertę należy złożyć w kopercie z dopiskiem:
„Oferta dla zadania pn. zakup artykułów spożywczych.
Nie otwierać do dnia 26.11.2020r. godz. 12.15″
11. Osoba upoważniona do kontaktowania się z wykonawcami ze strony Zamawiającego:
- Dawid Brzozowski – intendent – 56 6862178
12. Inne postanowienia:
- postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone jest w oparciu
o Regulamin udzielania zamówień publicznych o wartości do 30 tys. Euro
w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego w Grubnie. - Wykonawcom nie przysługują środki ochrony prawnej określone w przepisach ustawy Prawo zamówień publicznych.
- Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania, bez obowiązku podania przyczyny unieważnienia.
Punkty 6-12 dotyczą wszystkich części.