Przejdź do treści

zapytania ofertowe – kuchnia internat 2021

    Zamawiający – Zespół Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego w Grubnie, zaprasza do złożenia oferty dla zamówienia publicznego o wartości do 30 000 euro, zgodnie z art. 4 pkt 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. T.j. Dz. U. z 2019 r. poz. 1843; zm.: Dz. U. z 2020 r. poz. 1086. 

    1. Nazwa zadaniazakup artykułów spożywczych 

    Formularz ofertowy – art. spożywcze

    wzór umowy – art. spożywcze

    Zapytanie ofertowe – art. spożywcze

    2. Nazwa zadaniazakup mięs i wędlin

    formularz oferty – mięsa i wędliny

    wzór umowy – mięsa i wędliny

    Zapytanie ofertowe – mięsa i wędliny

    3. Nazwa zadaniazakup mrożonek

    formularz oferty – mrożonki

    wzór umowy – mrożonki

    zapytanie ofertowe – mrożonki

    4. Nazwa zadaniazakup pieczywa 

    formularz ofertowy – pieczywo

    wzór umowy – pieczywo

    zapytanie ofertowe – pieczywo

    5. Nazwa zadaniazakup warzyw i owoców

    formularz oferty – owoce i warzywa

    wzór umowy – owoce i warzywa

    zapytanie ofertowe – owoce i wrarzywa

    6. Termin realizacji zamówienia : 01.2021 – 31.03.2021 

    7. Kryteria oceny ofert:

              KRYTERIUM                                  WAGA
    1. Cena brutto 100 pkt

     

     

    • Wartość punktowa ceny brutto wyliczona ze wzoru:

    Wartość punktowa  =  ( c_min : cb ) x 100

     

    C_min- cena minimalna ze wszystkich ofert

    Cb-cena oferowana przez konkretnego Wykonawcę

     

     

     

    Łącznie – 100 %

    Oferta, która uzyska największą ilość punktów zostanie uznana za najkorzystniejszą, pozostałe oferty zostaną sklasyfikowane zgodnie z ilością uzyskanych punktów. Realizacja zamówienia zostanie powierzona Wykonawcy, którego oferta uzyskała najwyższą ilość punktów.

    8. Inne istotne warunki zamówienia:

    – dostawa najpóźniej w ciągu 48 godzin od chwili zamówienia,

    – termin płatności nie dłuższy niż 14 dni

    9. Miejsce oraz termin złożenia ofert:

    Ofertę należy złożyć do dnia 26.11.2020r. godz.12.00 w siedzibie Zamawiającego –Zespół Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego im. Ignacego Łyskowskiego w Grubnie, Grubno 56 86-212 Stolno, pokój nr 2 (sekretariat)

    10. Sposób przygotowania oferty:

    • ofertę należy sporządzić na druku „Formularz ofertowy” (załącznik nr 4 do regulaminu); Formularz należy pobrać ze strony powyżej

    Uwaga. Dokument należy wypełnić na komputerze i wydrukować.

    • oferta otrzymana przez Zamawiającego po terminie składania ofert zostanie zwrócona Wykonawcy bez otwierania;
    • ofertę sporządzić należy w języku polskim, w formie pisemnej;
    • cena brutto winna zawierać wszystkie koszty i składniki do wykonania zamówienia;
    • oferta winna być podpisana przez osobę upoważnioną;
    • ofertę należy złożyć w kopercie z dopiskiem:

    „Oferta dla zadania pn. zakup artykułów spożywczych.

    Nie otwierać do dnia 26.11.2020r. godz. 12.15″

    11. Osoba upoważniona do kontaktowania się z wykonawcami ze strony Zamawiającego:

    • Dawid Brzozowski – intendent – 56 6862178

    12. Inne postanowienia:

    • postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone jest w oparciu
      o Regulamin udzielania zamówień publicznych o wartości do 30 tys. Euro
      w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego w Grubnie.
    • Wykonawcom nie przysługują środki ochrony prawnej określone w przepisach ustawy Prawo zamówień publicznych.
    • Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania, bez obowiązku podania przyczyny unieważnienia.

    Punkty 6-12 dotyczą wszystkich części.

    Dostępność