Nazwa zadania: świadczenia usługi polegającej na zapewnieniu transportu w ramach wizyt studyjnych dla uczniów Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego w Grubnie z projektu pn. „Nowoczesne kształcenie zawodowe w powiecie chełmińskim – II” nr RPKP.10.02.03-04-0019/19.
Opis przedmiotu zamówienia
Transport w dwie strony maksymalnie do: 80km;
Miejsca zbiórki tj: Zespół Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego w Grubnie, Grubno 56, 86-212 Stolno;
Liczba uczestników: 10 os. + 1 opiekun dotyczy wizyt w punktach od 1 do 11, natomiast w punkcie 12 – 15 osób + 1 opiekun;
Terminy realizacji poszczególnych wizyt studyjnych (dokładana data wizyty do uzgodnienia z Zamawiającym):
- Rok szkolny 2020/2021 (termin realizacji od 19.09.2020 r. do 30.06.2021 r.):
– wizyta studyjna z zakresu kuchni molekularnej ( nr 1 ) dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz,
– wizyta studyjna z zakresu kuchni bankietowej ( nr 2 ) dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz.
– wizyta studyjna z zakresu finger food ( nr 3 ) dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz,
– wizyta studyjna z zakresu drobiu i dzikiego ptactwa (nr 4 ) dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz,
– wizyta studyjna z zakresu owoców morza ( nr 5 ) dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz,
– wizyta studyjna z zakresu kuchni wegańskiej ( nr 6 ) dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz,
– wizyta studyjna z zakresu dziczyzny ( nr 7 ) dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz,
– wizyta studyjna do gospodarstwa rolnego Hendripol Sp. z o.o. w Kawęcinie (nr 12) dla technika rolnika.
- Rok szkolny 2021/2022 (termin realizacji od 01.09.2021 r. do 30.06.2022 r.):
– wizyta studyjna z zakresu ryby, raki i ślimaki ( nr 8 ) dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz,
– wizyta studyjna z zakresu produkcji piekarskiej bezglutenowej (nr 9 ) dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz,
– wizyta studyjna z zakresu wołowiny (nr 10 ) dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz,
– wizyta studyjna z zakresu monoporcje, desery restauracyjne (nr 11 ) dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz.
Pliki do pobrania:
Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego.
Załącznik nr 2 Formularz ofertowy