Zamawiający – Zespół Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego w Grubnie, zaprasza do złożenia oferty dla zamówienia publicznego o wartości do 30 000 euro, zgodnie z art. 4 pkt 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U z 2019 r., poz. 1843)
- Nazwa zadania: zakup warzyw i owoców
- Termin realizacji zamówienia : 01.01.2020 – 31.03.2020
- Kryteria oceny ofert:
| KRYTERIUM | WAGA | |
| 1. | Cena brutto | 90 pkt |
| 2. | Termin płatności | 5 pkt |
| 4. | Termin dostawy | 5 pkt |
- Wartość punktowa ceny brutto wyliczona ze wzoru:
Wartość punktowa = (C_min : Cb) x 90
C_min- cena minimalna ze wszystkich ofert
Cb-cena oferowana przez konkretnego Wykonawcę
- Wartość punktowa terminu płatności wyliczana ze wzoru:
Wartość punktowa = (tb : t_max) x 5
tb – oznacza termin badanej oferty
t_max – oznacza najkorzystniejszy (najdłuższy) termin oferowany wśród złożonych ofert
- Wartość punktowa terminu dostawy wyliczana w następujący sposób:
- w dniu przyjęcia zamówienia – 5 pkt.
- do 2 dni od przyjęcia zamówienia – 2 pkt.
- więcej niż 2 dni od przyjęcia zamówienia – 0 pkt.
Łącznie – 100 %
Oferta, która uzyska największą ilość punktów zostanie uznana za najkorzystniejszą, pozostałe oferty zostaną sklasyfikowane zgodnie z ilością uzyskanych punktów. Realizacja zamówienia zostanie powierzona Wykonawcy, którego oferta uzyskała najwyższą ilość punktów.
- Opis przedmiotu zamówienia:
| l.p. | Nazwa towaru | J.m. | Ilość |
| 1 | Marchew | kg | 150 |
| 2 | Pietruszka korzeń | kg | 40 |
| 3 | Seler korzeń | kg | 40 |
| 4 | Por | kg | 120 |
| 5 | Kapusta świeża główka | kg | 100 |
| 6 | Kapusta kiszona | kg | 170 |
| 7 | Papryka świeża czerwona | kg | 50 |
| 8 | Kapusta pekińska | szt | 150 |
| 9 | Sałata główka | szt | 85 |
| 10 | Pomidor | kg | 60 |
| 11 | Ogórek świeży | kg | 80 |
| 12 | Ogórki kiszone | kg | 120 |
| 13 | Jabłka | kg | 85 |
| 14 | Banan | kg | 150 |
| 15 | Fasola ziarno | kg | 6 |
| 16 | Groch ziarno (kulka) | kg | 6 |
| 17 | Cebula | kg | 120 |
| 18 | Pieczarka | kg | 120 |
| 19 | Natka pietruszki pęczek | szt | 130 |
| 20 | Rzodkiewka pęczek | szt | 70 |
| 21 | Koper pęczek | szt | 150 |
| 22 | Buraczki | kg | 200 |
| 23 | Szczypior pęczek | szt | 40 |
| 24 | Brokuł | kg | 40 |
| 25 | Kalafior | kg | 40 |
| 26 | Czosnek- | szt | 180 |
| 27 | Dynia | kg | 10 |
| 28 | Rzodkiew biała | kg | 15 |
| 29 | Kalarepa | kg | 10 |
| 30 | Winogrono | kg | 60 |
| 31 | Mandarynka | kg | 30 |
| 32 | Śliwka węgierka | kg | 10 |
| 33 | Gruszka | kg | 20 |
| 34 | Kiwi | kg | 20 |
| 35 | Pomarańcze | kg | 30 |
| 36 | Arbuz | kg | 90 |
| 37 | Ananas | kg | 10 |
| 38 | Papryka kolor | kg | 25 |
| 39 | Cukinia | kg | 12 |
| 40 | Seler naciowa | kg | 12 |
| 41 | Jaja | szt | 1000 |
| 42 | Ziemniaki | kg | 1800 |
- Inne istotne warunki zamówienia:
– dostawa najpóźniej w ciągu 48 godzin od chwili zamówienia,
- Miejsce oraz termin złożenia ofert:
Ofertę należy złożyć do dnia 12.12.2019r. godz.13.00 w siedzibie Zamawiającego –Zespół Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego im. Ignacego Łyskowskiego w Grubnie, Grubno 56 86-212 Stolno, pokój nr 2 (sekretariat)
- Sposób przygotowania oferty:
- zaleca się aby ofertę sporządzić na załączonym druku „Formularz ofertowy” (załącznik nr 4 do regulaminu);
- oferta otrzymana przez Zamawiającego po terminie składania ofert zostanie zwrócona Wykonawcy bez otwierania;
- ofertę sporządzić należy w języku polskim, w formie pisemnej;
- cena brutto winna zawierać wszystkie koszty i składniki do wykonania zamówienia;
- oferta winna być podpisana przez osobę upoważnioną;
- ofertę należy złożyć w kopercie z dopiskiem: „Oferta dla zadania pn. zakup owoców i warzyw. Nie otwierać do dnia 12.12.2019r. godz. 13.15”
- Osoba upoważniona do kontaktowania się z wykonawcami ze strony Zamawiającego:
- Dawid Brzozowski – intendent – 56 6862178
- Inne postanowienia.
- postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone jest w oparciu
o Regulamin udzielania zamówień publicznych o wartości do 30 tys. Euro
w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego w Grubnie. - Wykonawcom nie przysługują środki ochrony prawnej określone w przepisach ustawy Prawo zamówień publicznych.
- Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania, bez obowiązku podania przyczyny unieważnienia.
- Załączniki do zapytania ofertowego: