Zamawiający – Zespół Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego w Grubnie, zaprasza do złożenia oferty dla zamówienia publicznego o wartości do 30 000 euro, zgodnie z art. 4 pkt 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U z 2019 r., poz. 1843)
- Nazwa zadania: zakup mięs i wędlin
- Termin realizacji zamówienia : 01.01.2020 – 31.12.2020
- Kryteria oceny ofert:
KRYTERIUM | WAGA | |
1. | Cena brutto | 90 pkt |
2. | Termin płatności | 5 pkt |
4. | Termin dostawy | 5 pkt |
- Wartość punktowa ceny brutto wyliczona ze wzoru:
Wartość punktowa =(C_min : Cb) x 90
C_min- cena minimalna ze wszystkich ofert
Cb-cena oferowana przez konkretnego Wykonawcę
- Wartość punktowa terminu płatności wyliczana ze wzoru:
Wartość punktowa =(tb : t_max) x 5
tb – oznacza termin badanej oferty
t_max – oznacza najkorzystniejszy (najdłuższy) termin oferowany wśród złożonych ofert
- Wartość punktowa terminu dostawy wyliczana w następujący sposób
- w dniu przyjęcia zamówienia – 5 pkt.
- do 2 dni od przyjęcia zamówienia – 2 pkt.
- więcej niż 2 dni od przyjęcia zamówienia – 0 pkt.
Łącznie – 100 %
Oferta, która uzyska największą ilość punktów zostanie uznana za najkorzystniejszą, pozostałe oferty zostaną sklasyfikowane zgodnie z ilością uzyskanych punktów. Realizacja zamówienia zostanie powierzona Wykonawcy, którego oferta uzyskała najwyższą ilość punktów.
- Opis przedmiotu zamówienia:
l.p. | Nazwa towaru | J.m. | Ilość |
1 | mięso: łopatka b/k gat. I | kg | 1200 |
2 | mięso: karkówka b/k gat. I | kg | 600 |
3 | mięso: schab b/k gat. I | kg | 800 |
4 | mięso: żeberka wieprzowe extra mięsne | kg | 300 |
5 | mięso: szynka surowa b/k (kulka) | kg | 500 |
6 | wędliny: żywiecka | kg | 30 |
7 | wędliny: śląska | kg | 300 |
8 | wędliny: piwna | kg | 30 |
9 | wędliny: szynka wędzona | kg | 100 |
10 | wędliny: szynka gotowana | kg | 100 |
11 | wędliny: tatrzańska | kg | 25 |
12 | wędliny: dębicka | kg | 30 |
13 | wędliny: krakowska parzona | kg | 30 |
14 | wędliny: szynka konserwowa | kg | 35 |
15 | wędliny: ogonówka parzona | kg | 30 |
16 | wędliny: polędwica sopocka | kg | 150 |
17 | wędliny: podwawelska | kg | 200 |
18 | wędliny: parówka cieńka w folii | kg | 300 |
19 | wędliny: kiełbasa zwyczajna | kg | 200 |
20 | drób: noga z kurczaka | kg | 1000 |
21 | drób: filet z kurczaka b/k gat. I | kg | 600 |
22 | drób: kurczak cały | kg | 150 |
23 | drób: żołądki drobiowe | kg | 150 |
24 | Wątroba drobiowa | kg | 100 |
25 | Kiełbasa biała | kg | 200 |
26 | Polędwica łososiowa | kg | 200 |
Inne istotne warunki zamówienia:
– dostawa najpóźniej w ciągu 48 godzin od chwili zamówienia,
- Miejsce oraz termin złożenia ofert:
Ofertę należy złożyć do dnia 12.12.2019r. godz.12.15 w siedzibie Zamawiającego –Zespół Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego im. Ignacego Łyskowskiego w Grubnie, Grubno 56 86-212 Stolno, pokój nr 2 (sekretariat)
- Sposób przygotowania oferty:
- zaleca się aby ofertę sporządzić na załączonym druku „Formularz ofertowy” (załącznik nr 4 do regulaminu);
- oferta otrzymana przez Zamawiającego po terminie składania ofert zostanie zwrócona Wykonawcy bez otwierania;
- ofertę sporządzić należy w języku polskim, w formie pisemnej;
- cena brutto winna zawierać wszystkie koszty i składniki do wykonania zamówienia;
- oferta winna być podpisana przez osobę upoważnioną;
- ofertę należy złożyć w kopercie z dopiskiem: „Oferta dla zadania pn. zakup mięs i wędlin. Nie otwierać do dnia 12.12.2019r. godz. 12.30”
- Osoba upoważniona do kontaktowania się z wykonawcami ze strony Zamawiającego:
- Dawid Brzozowski – intendent – 56 6862178
- Inne postanowienia.
- postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone jest w oparciu
o Regulamin udzielania zamówień publicznych o wartości do 30 tys. Euro
w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego w Grubnie. - Wykonawcom nie przysługują środki ochrony prawnej określone w przepisach ustawy Prawo zamówień publicznych.
- Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania, bez obowiązku podania przyczyny unieważnienia.
- Załączniki do zapytania ofertowego: