Zamawiający – Zespół Szkół Centrum Kształcenia Praktycznego w Grubnie, zaprasza do złożenia oferty dla zamówienia publicznego o wartości do 30 000 euro, zgodnie z art. 4 pkt 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U z 2013 r., poz. 907 z późn. zm.).
Nazwa zadania: szkolenie pt: „Nowe trendy w cukiernictwie I stopnia”
Ofertę należy złożyć do dnia 23.01.2018r. godz.9.00 w siedzibie Zamawiającego –Zespół Szkół Centrum Kształcenia Praktycznego w Grubnie, 86-212 Stolno, pokój nr 2 (sekretariat)
- Szkolenie obejmujące najnowsze trendy w cukiernictwie:
-światowa rewolucja w przemyśle mleczarskim -śmietana QimiQ
-entrements -miniaturowe desery - Szkolenie prowadzone na bazie produktów QimiQ na podstawie których zostaną zrobione m.in.:
- musy czekoladowe
- musy owocowe
- kremy czekoladowe
- kremy owocowe
- parfait
- pianki pikantne
- pianki wytrawne
- pianki czekoladowe
- pianki warzywne
- pianki owocowe
- Grupa szkoleniowa liczy 17 osób w wieku szkolnym (16-20 lat)
- Szkolenie podzielone będzie na dwie części, które łącznie obejmować będą 12 godzin:
- część pierwsza: 6 godzin w siedzibie Zamawiającego
- część druga: 6 godzin w siedzibie Wykonawcy (w kuchni szkoleniowej wyposażnowej w profesionalny sprzęt)
- Firma prowadząca szkolenie (Wykonawca) zapewnia wszystkie niezbędne produkty i surowce oraz sprzęt niezbędny do realizacji kursu. Każdy uczestnik szkolenia będzie miał do dyspozycji swój zestaw produktów i surowców oraz sprzętu.
- Cena szkolenia powinna obejmować: wynagrodzenie szkolącego, surowce i produkty, wynajem sali, przerwy kawowe, materiały szkoleniowe.