Przejdź do treści

szkolenie pt: „Nowe trendy w cukiernictwie I stopnia”

    Zamawiający – Zespół Szkół Centrum Kształcenia Praktycznego w Grubnie, zaprasza do złożenia oferty dla zamówienia publicznego o wartości do 30 000 euro, zgodnie z art. 4 pkt 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U z 2013 r., poz. 907 z późn. zm.).

    Nazwa zadania: szkolenie pt: „Nowe trendy w cukiernictwie I stopnia”

    Ofertę należy złożyć do dnia 23.01.2018r. godz.9.00 w siedzibie Zamawiającego –Zespół Szkół Centrum Kształcenia Praktycznego w Grubnie, 86-212 Stolno, pokój nr 2 (sekretariat)

    • Szkolenie obejmujące najnowsze trendy w cukiernictwie:
      -światowa rewolucja w przemyśle mleczarskim -śmietana QimiQ
      -entrements -miniaturowe desery
    • Szkolenie prowadzone na bazie produktów QimiQ na podstawie których zostaną zrobione m.in.:
    • musy czekoladowe
    • musy owocowe
    • kremy czekoladowe
    • kremy owocowe
    • parfait
    • pianki pikantne
    • pianki wytrawne
    • pianki czekoladowe
    • pianki warzywne
    • pianki owocowe
    • Grupa szkoleniowa liczy 17 osób w wieku szkolnym (16-20 lat)
    • Szkolenie podzielone będzie na dwie części, które łącznie obejmować będą 12 godzin:
      • część pierwsza: 6 godzin w siedzibie Zamawiającego
      • część druga: 6 godzin w siedzibie Wykonawcy (w kuchni szkoleniowej wyposażnowej w profesionalny sprzęt)
    • Firma prowadząca szkolenie (Wykonawca) zapewnia wszystkie niezbędne produkty i surowce oraz sprzęt niezbędny do realizacji kursu. Każdy uczestnik szkolenia będzie miał do dyspozycji swój zestaw produktów i surowców oraz sprzętu.
    • Cena szkolenia powinna obejmować: wynagrodzenie szkolącego, surowce i produkty, wynajem sali, przerwy kawowe, materiały szkoleniowe.

    zapytanie ofertowe

    formularz oferty

    wzór umowy

     

    Dostępność