Przejdź do treści

Techniki sporządzania zakąsek

     

    Od lutego do kwietnia w pracowni technologiczno-towaroznawczej w internacie będą się odbywały zajęcia z „Technik sporządzania zakąsek” prowadzone przez Panią Edytę Chrapińską.

    Tematyka kursu:
    Sporządzanie zakąsek z :
    – mięsa zwierząt rzeźnych
    – drobiu
    – ryb
    – jaj
    – sera
    – warzyw

         Przez 36 godzin uczestnicy kursu będą uczyli się wykonywać zakąski technikami gotowania, smażenia, pieczenia, zapiekania i duszenia z wykorzystaniem różnorodnych potraw.
    Na kurs zakwalifikowały się następujące osoby:
    1. Ostrowska Aleksandra
    2. Pyżewski Łukasz
    3. Frank Kacper
    4. Grożyński Mariusz
    5. Cieślewicz Michał
    6. Dryps Izabela
    7. Kucharska Zofia
    8. Rogulska Katarzyna
    9. Urtnowska Aneta
    10. Linnik Karolina
    11. Szymańska Joanna
    12. Wyrąbkiewicz Karolina
    Dodatkowe informacje można uzyskać u Pani Edyty Chrapińskiej.

    Zapraszamy

      

    Dostępność