Przejdź do treści

zapytanie ofertowe na zakup artykułów spożywczych

    Zamawiający – Zespół Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego w Grubnie, zaprasza do złożenia oferty dla zamówienia publicznego o wartości do 30 000 euro, zgodnie z art. 4 pkt 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U z 2019 r., poz. 1843)

     

    1. Nazwa zadania: zakup artykułów spożywczych
    2. Termin realizacji zamówienia : 01.01.2020 – 31.12.2020
    3. Kryteria oceny ofert:
              KRYTERIUM                                  WAGA
    1. Cena brutto 90 pkt
    2. Termin płatności 5 pkt
    4. Termin dostawy 5 pkt

     

     

    • Wartość punktowa ceny brutto wyliczona ze wzoru:

    Wartość punktowa  = (C_min : Cb) x 90                            

    C_min- cena minimalna ze wszystkich ofert

    Cb-cena oferowana przez konkretnego Wykonawcę

     

    • Wartość punktowa terminu płatności wyliczana ze wzoru:

    Wartość punktowa = (tb : t_max) x 5

    tb – oznacza termin badanej oferty

    t_max – oznacza najkorzystniejszy (najdłuższy) termin oferowany wśród złożonych ofert

     

    • Wartość punktowa terminu dostawy wyliczana w następujący sposób:

     

    • w dniu przyjęcia zamówienia – 5 pkt.
    • do 2 dni od przyjęcia zamówienia – 2 pkt.
    • więcej niż 2 dni od przyjęcia zamówienia – 0 pkt.

     

    Łącznie – 100 %

    Oferta, która uzyska największą ilość punktów zostanie uznana za najkorzystniejszą, pozostałe oferty zostaną sklasyfikowane zgodnie z ilością uzyskanych punktów. Realizacja zamówienia zostanie powierzona Wykonawcy, którego oferta uzyskała najwyższą ilość punktów.

    1. Opis przedmiotu zamówienia:
    l.p. Nazwa towaru J.m. Ilość
    1 Pieprz mielony 20g szt 200
    2 Majeranek 20g szt 50
    3 Liść laurowy 12g szt 50
    4 Ziele angielskie 20g szt 50
    5 Gałka muszkatułowa 15g szt 20
    6 Rozmaryn 10g szt 20
    7 Bazylia 10g szt 20
    8 Kminek 20g szt 30
    9 Czosnek granulowany 20g szt 150
    10 Pieprz ziołowy 20g szt 150
    11 Papryka mielona słodka 20g szt 150
    12 Zioła prowansalskie 10g szt 30
    13 Tymianek 20g szt 30
    14 Kwasek cytrynowy 20g szt 250
    15 Mąka przenna typ 500 1kg kg 300
    16 Ryż brązowy (4x100g) szt 375
    17 Ryż paraboliczny (4x100g) szt 750
    18 Herbata 90g granulowana szt 160
    19 Kasza jęczmienna kg kg 250
    20 Pieczywo WASA wieloziarniste 215g lub równoważny szt 100
    21 Ocet winny 200ml szt 100
    22 Olej kujawski 1l lub równoważny szt 500
    23 Cukier kryształ 1kg szt 350
    24 Sól morska z potasem i magnezem 350g szt 1200
    25 Ketchup 900g (120g pomidorów na 100g produktu) np. Włocławek szt 60
    26 Koncentrat pomidorowy 0,9kg np. Włocławek lub równoważny szt 200
    27 Makaron świderek 500g Lubella lub równoważny szt 1200
    28 Makaron muszelka 500g Lubella lub równoważny szt 600
    29 Makaron nitka 500g Lubella lub równoważny szt 600
    30 Makaron razowy  świderek 500g Lubella lub równoważny szt 200
    31 Makaron zacierka 250g Lubella lub równoważny szt 160
    32 Makaron łazanka 500g Lubella lub równoważny szt 600
    33 Masło 82% tłuszczu 200g szt 5000
    34 Ser twardy np. Edamski,Gouda, Salami kg kg 240
    35 Twaróg kg kg 200
    36 Twarożek homogenizowany 200g szt 1000
    37 Miód pszczeli kg kg 12
    38 Śmietana 12% 500ml szt 600
    39 Płatki owsiane 500g szt 30
    40 Kawa zbożowa kujawska 500g szt 40
    41 Mleko 2% 1l l 1000
    42 Jogurt naturalny 200g szt 500
    43 Bułka tarta 500g szt 1000
    44 Kakao Decomorreno 80g lub równoważny szt 100
    45 Cukier waniliowy szt 90
    46 Proszek do pieczenia szt 30
    47 Soda oczyszczona szt 30
    48 Smietana 18% l 100
    49 Śmietana 30% l 20
    50 Ryż długoziarnisty kg 150
    51 Kasza gryczana kg 300
    52 Drożdże kg 2
    53 Cukier puder kg 3
    54 Herbata miętowa szt 15
    56 Sól peklowa kg 6
    57 Śledzie marynowane kg 200
    58 Pieprz kolorowy szt 30
    59 Kasza manna kg 20
    60 Przyprawa Curry szt 30
    61 Oregano szt 30
    62 Papryka ostra szt 60
    63 Pieprz biały szt 10
    64 Galaretka owocowa szt 30
    65 Żurawina szt 30
    66 Rodzynki szt 30
    67 Makaron rosołowy kg 300
    68 Jogurt 0%cukru szt 1200
    69 Wafle ryżowe szt 100

     

    1. Inne istotne warunki zamówienia:

    – dostawa najpóźniej w ciągu 48 godzin od chwili zamówienia,

     

    1. Miejsce oraz termin złożenia ofert:

    Ofertę należy złożyć do dnia 12.12.2019r. godz.12.00 w siedzibie Zamawiającego –Zespół Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego im. Ignacego Łyskowskiego w Grubnie, Grubno 56 86-212 Stolno, pokój nr 2 (sekretariat)

     

    1. Sposób przygotowania oferty:
      • zaleca się aby ofertę sporządzić na załączonym druku „Formularz ofertowy” (załącznik nr 4 do regulaminu);
      • oferta otrzymana przez Zamawiającego po terminie składania ofert zostanie zwrócona Wykonawcy bez otwierania;
      • ofertę sporządzić należy w języku polskim, w formie pisemnej;
      • cena brutto winna zawierać wszystkie koszty i składniki do wykonania zamówienia;
      • oferta winna być podpisana przez osobę upoważnioną;
      • ofertę należy złożyć w kopercie z dopiskiem: „Oferta dla zadania pn. zakup artykułów spożywczych. Nie otwierać do dnia 12.12.2019r. godz. 12.15”
    2. Osoba upoważniona do kontaktowania się z wykonawcami ze strony Zamawiającego:
    • Dawid Brzozowski – intendent – 56 6862178
    1. Inne postanowienia.
    • postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone jest w oparciu
      o Regulamin udzielania zamówień publicznych o wartości do 30 tys. Euro
      w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego w Grubnie.
    • Wykonawcom nie przysługują środki ochrony prawnej określone w przepisach ustawy Prawo zamówień publicznych.
    • Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania, bez obowiązku podania przyczyny unieważnienia.

     

    1. Załączniki do zapytania ofertowego:

    załącznik nr 1

    załącznik nr 2

    załącznik nr 3

    Dostępność