Przejdź do treści

zapytanie ofertowe za zakup mięs i wędlin

    Zamawiający – Zespół Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego w Grubnie, zaprasza do złożenia oferty dla zamówienia publicznego o wartości do 30 000 euro, zgodnie z art. 4 pkt 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U z 2019 r., poz. 1843)

     

    1. Nazwa zadania: zakup mięs i wędlin
    2. Termin realizacji zamówienia : 01.01.2020 – 31.12.2020
    3. Kryteria oceny ofert:
              KRYTERIUM                                  WAGA
    1. Cena brutto 90 pkt
    2. Termin płatności 5 pkt
    4. Termin dostawy 5 pkt

     

     

    • Wartość punktowa ceny brutto wyliczona ze wzoru:

    Wartość punktowa  =(C_min : Cb) x 90                           

    C_min- cena minimalna ze wszystkich ofert

    Cb-cena oferowana przez konkretnego Wykonawcę

     

    • Wartość punktowa terminu płatności wyliczana ze wzoru:

    Wartość punktowa =(tb : t_max) x 5

    tb – oznacza termin badanej oferty

    t_max – oznacza najkorzystniejszy (najdłuższy) termin oferowany wśród złożonych ofert

     

    • Wartość punktowa terminu dostawy wyliczana w następujący sposób
      • w dniu przyjęcia zamówienia – 5 pkt.
      • do 2 dni od przyjęcia zamówienia – 2 pkt.
      • więcej niż 2 dni od przyjęcia zamówienia – 0 pkt.

    Łącznie – 100 %

    Oferta, która uzyska największą ilość punktów zostanie uznana za najkorzystniejszą, pozostałe oferty zostaną sklasyfikowane zgodnie z ilością uzyskanych punktów. Realizacja zamówienia zostanie powierzona Wykonawcy, którego oferta uzyskała najwyższą ilość punktów.

    1. Opis przedmiotu zamówienia:
    l.p. Nazwa towaru J.m. Ilość
    1 mięso: łopatka b/k gat. I kg 1200
    2 mięso: karkówka b/k gat. I kg 600
    3 mięso: schab b/k gat. I kg 800
    4 mięso: żeberka wieprzowe extra mięsne kg 300
    5 mięso: szynka surowa b/k (kulka) kg 500
    6 wędliny: żywiecka kg 30
    7 wędliny: śląska kg 300
    8 wędliny: piwna kg 30
    9 wędliny: szynka wędzona kg 100
    10 wędliny: szynka gotowana kg 100
    11 wędliny: tatrzańska kg 25
    12 wędliny: dębicka kg 30
    13 wędliny: krakowska parzona kg 30
    14 wędliny: szynka konserwowa kg 35
    15 wędliny: ogonówka parzona kg 30
    16 wędliny: polędwica sopocka kg 150
    17 wędliny: podwawelska kg 200
    18 wędliny: parówka cieńka w folii kg 300
    19 wędliny: kiełbasa zwyczajna kg 200
    20 drób: noga z kurczaka kg 1000
    21 drób: filet z kurczaka b/k gat. I kg 600
    22 drób: kurczak cały kg 150
    23 drób: żołądki drobiowe kg 150
    24 Wątroba drobiowa kg 100
    25 Kiełbasa biała kg 200
    26 Polędwica łososiowa kg 200

    1. Inne istotne warunki zamówienia:

    – dostawa najpóźniej w ciągu 48 godzin od chwili zamówienia,

     

    1. Miejsce oraz termin złożenia ofert:

    Ofertę należy złożyć do dnia 12.12.2019r. godz.12.15 w siedzibie Zamawiającego –Zespół Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego im. Ignacego Łyskowskiego w Grubnie, Grubno 56 86-212 Stolno, pokój nr 2 (sekretariat)

     

    1. Sposób przygotowania oferty:
      • zaleca się aby ofertę sporządzić na załączonym druku „Formularz ofertowy” (załącznik nr 4 do regulaminu);
      • oferta otrzymana przez Zamawiającego po terminie składania ofert zostanie zwrócona Wykonawcy bez otwierania;
      • ofertę sporządzić należy w języku polskim, w formie pisemnej;
      • cena brutto winna zawierać wszystkie koszty i składniki do wykonania zamówienia;
      • oferta winna być podpisana przez osobę upoważnioną;
      • ofertę należy złożyć w kopercie z dopiskiem: „Oferta dla zadania pn. zakup mięs i wędlin. Nie otwierać do dnia 12.12.2019r. godz. 12.30”
    2. Osoba upoważniona do kontaktowania się z wykonawcami ze strony Zamawiającego:
    • Dawid Brzozowski – intendent – 56 6862178
    1. Inne postanowienia.
    • postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone jest w oparciu
      o Regulamin udzielania zamówień publicznych o wartości do 30 tys. Euro
      w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego w Grubnie.
    • Wykonawcom nie przysługują środki ochrony prawnej określone w przepisach ustawy Prawo zamówień publicznych.
    • Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania, bez obowiązku podania przyczyny unieważnienia.

     

    1. Załączniki do zapytania ofertowego:

    załącznik nr 1

    załącznik nr 2

    załącznik nr 3

    Dostępność