zapytanie ofertowe na zakup mrożonek


Zamawiający – Zespół Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego w Grubnie, zaprasza do złożenia oferty dla zamówienia publicznego o wartości do 30 000 euro, zgodnie z art. 4 pkt 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U z 2019 r., poz. 1843)

 

  1. Nazwa zadania: zakup mrożonek
  2. Termin realizacji zamówienia : 01.01.2020 – 31.12.2020
  3. Kryteria oceny ofert:
          KRYTERIUM                                  WAGA
1. Cena brutto 90 pkt
2. Termin płatności 5 pkt
4. Termin dostawy 5 pkt

 

 

  • Wartość punktowa ceny brutto wyliczona ze wzoru:

Wartość punktowa  = (C_min : Cb) x 90                                

C_min- cena minimalna ze wszystkich ofert

Cb-cena oferowana przez konkretnego Wykonawcę

 

  • Wartość punktowa terminu płatności wyliczana ze wzoru:

Wartość punktowa = (tb : t_max) x 5

tb – oznacza termin badanej oferty

t_max – oznacza najkorzystniejszy (najdłuższy) termin oferowany wśród złożonych ofert

 

  • Wartość punktowa terminu dostawy wyliczana w następujący sposób:
    •  w dniu przyjęcia zamówienia – 5 pkt.
    • do 2 dni od przyjęcia zamówienia – 2 pkt.
    • więcej niż 2 dni od przyjęcia zamówienia – 0 pkt.

Łącznie – 100 %

Oferta, która uzyska największą ilość punktów zostanie uznana za najkorzystniejszą, pozostałe oferty zostaną sklasyfikowane zgodnie z ilością uzyskanych punktów. Realizacja zamówienia zostanie powierzona Wykonawcy, którego oferta uzyskała najwyższą ilość punktów.

  1. Opis przedmiotu zamówienia:

 

l.p. Nazwa towaru J.m. Ilość
1 Mieszanka warzywna 9 składnikowa kg 80
2 Kalafior kg 160
3 Brokuł kg 160
4 Fasolka szparagowa kg 30
5 Groszek kg 80
6 Szpinak rozdrobniony kg 40
7 Mieszanka kompotowa wieloowocowa np: truskawka, śliwka, czarna porzeczka kg 120
8 Włoszczyzna paski (marchew, seler, pietruszka, por) kg 80
9 Maliny kg 30
10 Borówka kg 30
11 Marchewka kostka kg 350
12 Truskawki kg 30
13 Pietruszka kg 100
14 Wiśnia bez pestek kg 30
15 Mieszanka warzywna chińska kg 60
16 Filet Rybny- Miruna ze skórą –płat powyżej 150g kg 600

 

  1. Inne istotne warunki zamówienia:

– dostawa najpóźniej w ciągu 48 godzin od chwili zamówienia,

 

  1. Miejsce oraz termin złożenia ofert:

Ofertę należy złożyć do dnia 12.12.2019r. godz.12.30 w siedzibie Zamawiającego –Zespół Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego im. Ignacego Łyskowskiego w Grubnie, Grubno 56 86-212 Stolno, pokój nr 2 (sekretariat)

 

  1. Sposób przygotowania oferty:
    • zaleca się aby ofertę sporządzić na załączonym druku „Formularz ofertowy” (załącznik nr 4 do regulaminu);
    • oferta otrzymana przez Zamawiającego po terminie składania ofert zostanie zwrócona Wykonawcy bez otwierania;
    • ofertę sporządzić należy w języku polskim, w formie pisemnej;
    • cena brutto winna zawierać wszystkie koszty i składniki do wykonania zamówienia;
    • oferta winna być podpisana przez osobę upoważnioną;
    • ofertę należy złożyć w kopercie z dopiskiem: „Oferta dla zadania pn. zakup mrożonek. Nie otwierać do dnia 12.12.2019r. godz. 12.45”
  2. Osoba upoważniona do kontaktowania się z wykonawcami ze strony Zamawiającego:
  • Dawid Brzozowski – intendent – 56 6862178
  1. Inne postanowienia.
  • postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone jest w oparciu
    o Regulamin udzielania zamówień publicznych o wartości do 30 tys. Euro
    w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego w Grubnie.
  • Wykonawcom nie przysługują środki ochrony prawnej określone w przepisach ustawy Prawo zamówień publicznych.
  • Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania, bez obowiązku podania przyczyny unieważnienia.

 

  1. Załączniki do zapytania ofertowego:

załącznik nr 1

załącznik nr 2

załącznik nr 3