Plan lekcji dla klasy 2TRZ

Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1
08:00 - 08:45
-
Pracownia prowadzenia produkcji zwierzęcej K2
Stanisław Sienkiewicz
104
Grupa 1
Pracownia gastronomiczna K1
Piotr Makowski
Brak sali
Grupa 2
Pracownia prowadzenia produkcji roślinnej K1
Honorata Kopp Ostrowska
105
Grupa 1
Matematyka
Sławomir Kręcicki
204
2TRZ (technikum)
Zajęcia z wychowawcą/godziny z wychowawcą
Sylwia Drążkowska-Murak
315i
2TRZ (technikum)
2
08:55 - 09:40
Matematyka
Sławomir Kręcicki
204
2TRZ (technikum)
Pracownia prowadzenia produkcji zwierzęcej K2
Stanisław Sienkiewicz
104
Grupa 1
Pracownia gastronomiczna K1
Piotr Makowski
Brak sali
Grupa 2
Pracownia prowadzenia produkcji roślinnej K1
Honorata Kopp Ostrowska
105
Grupa 1
Matematyka
Sławomir Kręcicki
204
2TRZ (technikum)
Biologia
Małgorzata Grabarz
106
2TRZ (technikum)
3
09:50 - 10:35
Wiedza o społeczeństwie
Ewelina Sowińska
205
2TRZ (technikum)
Pracownia prowadzenia produkcji zwierzęcej K2
Stanisław Sienkiewicz
104
Grupa 1
Pracownia gastronomiczna K1
Piotr Makowski
Brak sali
Grupa 2
Pracownia prowadzenia produkcji roślinnej K1
Honorata Kopp Ostrowska
105
Grupa 1
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem K1
Edyta Chrapińska
315i
Grupa 2
Produkcja roślinna K1
Honorata Kopp Ostrowska
105
Grupa 1
Wyposażenie zakładów gastronomicznych K1
Michał Mika
203
Grupa 2
Wychowanie fizyczne
Dorota Zacharek
Brak sali
dziewczęta1
Wychowanie fizyczne
Robert Zegan
Brak sali
chłopcy1
4
10:40 - 11:25
Prowadzenie działalności gospodarczej
Małgorzata Kręcicka
105
Grupa 1
Pracownia wyposażenia zakładów gastronomicznych K1
Michał Mika
208
Grupa 2
Pracownia prowadzenia produkcji zwierzęcej K2
Stanisław Sienkiewicz
104
Grupa 1
Pracownia gastronomiczna K1
Piotr Makowski
Brak sali
Grupa 2
Pracownia prowadzenia produkcji roślinnej K1
Honorata Kopp Ostrowska
105
Grupa 1
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem K1
Edyta Chrapińska
315i
Grupa 2
Technika w rolnictwie K1
Maciej Pawłowski
104
Grupa 1
Pracownia wyposażenia zakładów gastronomicznych K1
Michał Mika
202
Grupa 2
Wychowanie fizyczne
Dorota Zacharek
Brak sali
dziewczęta1
Wychowanie fizyczne
Robert Zegan
Brak sali
chłopcy1
5
11:45 - 12:30
Chemia
Dorota Wozich
208
2TRZ (technikum)
Produkcja zwierzęca K1
Sylwia Drążkowska-Murak
104
Grupa 1
Pracownia gastronomiczna K1
Piotr Makowski
Brak sali
Grupa 2
Produkcja zwierzęca K1
Sylwia Drążkowska-Murak
104
Grupa 1
Działalność gospodarcza w gastronomii
Małgorzata Kręcicka
105
Grupa 2
Język polski
Maria Małecka
202
2TRZ (technikum)
Język niemiecki
Lucyna Rusin
203
Początkujący
Język niemiecki
Teresa Świtała
108
Zaawansowany
6
12:35 - 13:20
Wychowanie fizyczne
Dorota Zacharek
Brak sali
dziewczęta1
Wychowanie fizyczne
Robert Zegan
Brak sali
chłopcy1
Produkcja roślinna K1
Honorata Kopp Ostrowska
208
Grupa 1
Pracownia gastronomiczna K1
Piotr Makowski
Brak sali
Grupa 2
Biologia
Małgorzata Grabarz
203
2TRZ (technikum)
Język polski
Maria Małecka
202
2TRZ (technikum)
Język angielski
Monika Ośmiałowska
102
Początkujący
Język angielski
Anna Przewięźlikowska
101
Zaawansowany
7
13:25 - 14:10
Język polski
Maria Małecka
202
2TRZ (technikum)
Chemia
Dorota Wozich
208
2TRZ (technikum)
Język niemiecki
Lucyna Rusin
209
Początkujący
Język niemiecki
Teresa Świtała
102
Zaawansowany
Prowadzenie działalności gospodarczej
Małgorzata Kręcicka
105
Grupa 1
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem K1
Edyta Chrapińska
205
Grupa 2
Język angielski
Monika Ośmiałowska
102
Początkujący
Język angielski
Anna Przewięźlikowska
101
Zaawansowany
8
14:15 - 15:00
Wiedza o kulturze
Maria Małecka
202
2TRZ (technikum)
Religia
Joanna Czerwińska
209
2TRZ (technikum)
Historia
Piotr Sołtysiak
201
2TRZ (technikum)
Działalność gospodarcza w gastronomii
Małgorzata Kręcicka
105
Grupa 2
Religia
Joanna Czerwińska
209
2TRZ (technikum)
9
15:05 - 15:50
-
-
-
-
-
10
15:55 - 16:40
-
-
-
-
-
11
16:45 - 17:30
-
-
-
-
-
12
17:35 - 18:20
-
-
-
-
-