Alchemia i Amory w Kuchni 2015


DSC01304Przedstawiamy harmonogram obchodów dnia św. Walentego w Grubnie. 

9.00 – przywitanie przybyłych gości przez dyrektora szkoły mgr inż. Jana Wenta i przedstawicieli współorganizatorów.

9.30 – rozpoczęcie konkursu „Alchemia i Amory w Kuchni 2015”

Następnie od godziny 10.00 rozpoczynamy pokazy i prezentacje zakładów pracy współpracujących ze szkołą.

10.00 – „Ruchanki z fiutem” tradycyjny deser walentynkowy Koła Gospodyń Wiejskich w Jeżewo.
10.15 – Pokaz kulinarny uczniów Zespołu Szkół CKP w Grubnie.

10.45 – „Pychotka” /prezentacja produktu/.

11.00 – Bonduelle – moda na warzywa.

11.15 Tomasz Welter – Vistula *** Hotel – nowe trendy w sztuce kulinarnej – aranżacje z kwiatów jadalnych.
12.00 pokaz barmański uczniów technikum hotelarskiego z Grubna
12.15 – Debic – nowoczesne desery – sposoby podawania.
12.30 – Niewieścin – tradycyjne wędliny, sposoby technologii wędliniarstwa
13:00 – Ambasador marki Bonduelle pan Tomasz Welter przedstawi nowoczesne zastosowania warzyw w gastronomii.DSC01198DSC01222

 

 

trendy